zelenskiy-proti-nashikh-sil-okupanti-kinuli-2-tisyachi-zekiv

Зеленський: проти наших сил окупанти кинули 2 тисячі "зеків"

 • 152608 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський повідомив, що ключові гарячі точки на Донбасі – Соледар і Бахмут, там тривають дуже важкі бої. Проти наших сил окупанти кинули всіх, кого могли, зокрема й 2 тисячі "зеків" – вони серед найманців саме там, пише УНН з посиланням на відеозвернення глави держави.

Цитата

"І це "зеки" з великими строками покарання за тяжкі злочини. Їх на фронті утримують не лише грошима, а й обіцянкою амністії. Ось так російська держава спонсорує терор – шукає по тюрмах убивць і обіцяє їм свободу, якщо вони вбиватимуть знову. Хтось у світі ще сумнівається, чи варто офіційно визнавати росію державою-терористом? Навряд чи", - сказав він.

Зеленський також подякував всім нашим воїнам, які героїчно тримають позиції під Бахмутом, під Соледаром, і на всіх інших напрямках, де зараз тривають бойові зіткнення – на сході, на півдні держави.

"Особливо хочу сьогодні відзначити на Південному напрямку 60-ту Інгулецьку піхотну бригаду, 17-ту окрему танкову Криворізьку бригаду імені Костянтина Пестушка, 128-му окрему гірсько-штурмову Закарпатську бригаду і 59-ту окрему мотопіхотну бригаду імені Якова Гандзюка за злагоджені дії на Херсонському напрямку й результативне знищення ворожої техніки. Я дякую вам, воїни!", - сказав він.

Глава держави також подякував Херсонській зенітній ракетній бригаді за успішний захист нашого неба від іранських дронів і російської авіації.

Додамо 

Російська приватна військова компанія "Вагнер", яку пов'язують з кремлем, принаймні з липня вербує російських в'язнів для участі у війні проти України.

Нагадаємо 

Для поповнення втрат у живій силі російське військове керівництво не припиняє практику вербування найманців. Зокрема, і громадян інших країн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Миколаївській області збили ще один дрон-камікадзе

     • 148600 переглядiв

    У Миколаївській області збили два дрони-камікадзе

     • 131855 переглядiв

    LRT: позашлюбна дочка шойгу має литовське громадянство

     • 430762 переглядiв