zelenskiy-stvoriv-koordinatsiynu-radu-z-virishennya-pitan-u-sferi-mistobuduvannya

Зеленський створив координаційну раду з вирішення питань у сфері містобудування

 • 13635 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський створив координаційну раду з вирішення проблемних питань у сфері містобудування, як консультативно-дорадчий орган при Президентові України. Про це повідомляє УНН із посиланням на указ Президента №413/2020.

"Утворити координаційну раду з вирішення проблемних питань у сфері містобудування як консультативно-дорадчий орган при Президентові України. Затвердити положення про координаційну раду з вирішення проблемних питань у сфері містобудування. Керівникові Офісу Президента України у місячний строк внести пропозиції щодо персонального складу координаційної ради з вирішення проблемних питань у сфері містобудування", - йдеться у тексті указу.

Зазначається, що цей указ набирає чинності з дня його опублікування. Основними завданнями координаційної ради є:

▪️ вивчення проблемних питань, що виникають під час реалізації права громадян на житло, забезпечення прав інвесторів і забудовників об’єктів житлового будівництва та інших об’єктів містобудування;
▪️ системний аналіз практики реалізації державної політики у сфері містобудування;
▪️ моніторинг стану виконання актів законодавства у сфері містобудування.

Нагадаємо, у столичному департаменті містобудування та архітектури роз’яснили, де заборонено будувати житло.

Як повідомляв УНН раніше, суд заблокував на час проведення експертизи резонансне зведення одеського житлового комплексу "Граф у моря", на який активісти особисто скаржились Президенту України Володимиру Зеленському.

Українські Національні Новини

Політика