zelenskiy-vidpoviv-chi-odesa-mozhe-stati-nastupnim-mariupolem

Зеленський відповів, чи Одеса може стати “наступним Маріуполем”

 • 404461 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. В Одесі може статися така сама трагедія, яка відбулась у Маріуполі, який нищать окупанти. Про це заявив Президент Володимир Зеленський на великій пресконференції в суботу, 23 квітня, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Щодо Придністров’я і щодо Молдови, чи може статися трагедія така сама як у Маріуполі – так, може статись. Тисячі танків, тисячі броньованої техніки, складна ситуація, накопичення з боку російської федерації на навколо наших кордонів і вже на нашій території”, - сказав Президент, відповідаючи на питання, чи може статися новий Маріуполь в Одесі.

Деталі

Він додав, що рашисти хочуть прорубити і такий коридор, хочуть мати воду до Криму. Зі слів Глави держави, вони вже мають коридор, хоча води до Криму ще немає, адже “не так все просто”.

“Так, всі ці ризики є. Я не вірю що ці люди будуть зупинятись. Якщо ми будемо їх зупиняти, тоді перемовини будуть. Якщо ми зможемо зміцнити свої позиції, тоді зміниться моя позиція на перемовинах. Але, ще раз вам говорю, не можна вилою і такою безлюдяністю перемогти нашу державу – неможливо”, - наголосив Глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо будуть знищені наші люди в Маріуполі, якщо буде "референдум" на окупованих територіях, Україна вийде з переговорів - Зеленський.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП