zelenskiy-zustrivsya-iz-senatorami-ssha-ta-rozpoviv-yim-pro-situatsiyu-na-fronti

Зеленський зустрівся із сенаторами США та розповів їм про ситуацію на фронті

 • 701975 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. Президент України Володимир зустрівся із сенаторами США. Він поінформував їх про ситуацію на фронті й наголосив на пріоритетності питання подальшого посилення системи української обороноздатності. Про це УНН повідомляє з посиланням на ОП.

Цитата

«Зеленський провів зустріч з американськими сенаторами Річардом Блюменталем, Ліндсі Гремом та Елізабет Уоррен, які перебувають з візитом в Україні», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що Зеленський високо відзначив наявну в Конгресі США двопалатну та двопартійну підтримку України й висловив окрему подяку Президенту Сполучених Штатів та всьому американському народу за лідерство в оборонній і фінансовій допомозі нашій країні.

«Він поінформував співрозмовників про ситуацію на фронті й наголосив на пріоритетності питання подальшого посилення системи української обороноздатності», - зазначається в повідомленні.

Окрім того, було відзначено важливість початку процесу передачі Україні літаків F-16, тренування пілотів та подальшої підтримки з боку Сполучених Штатів Америки в цьому питанні.

Доповнення

Зеленський повідомляв, що майбутні президентські та парламентські вибори у США, безумовно, будуть мати вплив на підтримку України. Це може вплинути як позитивно, так й негативно.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У рф розбився військовий літак: є жертви

     • 1977521 переглядiв