zelenskyi-nikoly-ne-hovoryv-z-orbanom-pro-prypynennia-vohniu

Зеленський ніколи не говорив з Орбаном про припинення вогню

 • 30228 переглядiв

Зеленський заявив, що ніколи не обговорював припинення вогню або діалог з Путіним з прем'єр-міністром Угорщини Орбаном. Він вважає деякі аспекти політики Орбана недружніми, але сподівається на дипломатичне вирішення проблеми.

Президент Володимир Зеленський заявив, що ніколи не говорив з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном про припинення вогню чи про діалог з російським диктатором володимиром путіним. Про це він сказав  під час підсумкової  пресконференції, передає кореспондент УНН.  

Я ніколи не говорив з Орбаном про припинення вогню чи про діалог з путіним, ніколи. Можливо він підіймав цю тему з його друзями, чи лідерами ЄС, чи десь за кордоном. Можливо в США. Щось було таке в його промові, але я не знаю. Для мене – це дещо дивно, тому що іноді його політика не дуже дружня до нас. Він знає це, і цей факт він чув від мене.

- сказав Зеленський.  

Деталі

Зеленський зазначив, що під час їх розмови в Аргентині, він запитав у Орбана, чому вони не можуть організувати офіційну зустріч.  

"Я попросив: а скажи мені чому ми не можемо організувати офіційну зустріч між нами. Він також не міг дати відповідь. Я думаю, що ми могли б знайти дипломатичне рішення. Наші сторони будуть працювати над цим", - сказав Зеленський.  

Доповнення   

Раніше Зеленський розповідав, що під час зустрічі з прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном попросив його назвати хоча б одну причину для блокування членства України в ЄС. 

Також Зеленський вважає, що потрібно організувати дуже конструктивну зустріч між Україною та Угорщиною.

Популярні

Новини по темі

Зеленський ніколи не говорив з Орбаном про припинення вогню

 • 30228 переглядiв