zelenskyi-pryvitav-iz-profesiinym-sviatom-voiniv-natshvardii-ta-pokazav-dobirku-boiovoi-roboty-biitsiv

Зеленський привітав із професійним святом воїнів Нацгвардії та показав добірку бойової роботи бійців

 • 35922 переглядiв

Президент Зеленський привітав солдатів Національної гвардії з професійним святом, високо оцінивши їхню мужність, силу та відданість незалежності України та триваючому російському вторгненню.

Президент України Володимир Зеленський з нагоди створення Національної гвардії України привітав усіх воїнів із професійним святом. Про це передає УНН з посиланням на Telegram-канал Зеленського.

Деталі

"Десять років тому була створена наша Національна гвардія України. І кожен із цих років – це час незмінної хоробрості заради України, незмінної сили заради необхідних Україні результатів і незмінної відданості Україні. Пишаємось кожним підрозділом Національної гвардії України", - написав Зеленський.

Президент подякував кожному воїну Нацгвардії, які від 2014 року та від 24 лютого свою власну долю поєднали з долею незалежності України, а також вшанував всіх воїнів-нацгвардійців, які віддали своє життя в боях заради держави.

Зеленський також показав кадри бойової роботи підрозділів Національної гвардії.

Нагадаємо

Формування Нацгвардії України розпочалося у 1991 році. У 1999 році Нацгвардія перейшла у підпорядкування Міноборони України, однак вже наступного року була повністю розформована. Відродження Національної гвардії відбулося навесні 2014 року.

Популярні

Новини по темі

На Сумщині за ніч ворог обстріляв три громади: 30 вибухів

 • 28759 переглядiв