zelenskyi-rozpochav-dvostoronni-zustrichi-u-miunkheni-obhovoryv-z-premierkoiu-danii-uhodu-pro-bezpeku-ta-oboronnu-spivpratsiu

Зеленський розпочав двосторонні зустрічі у Мюнхені: обговорив з прем'єркою Данії угоду про безпеку та оборонну співпрацю

 • 30408 переглядiв

Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Данії на Мюнхенській конференції з безпеки, щоб обговорити двосторонню угоду про безпеку, оборонну підтримку України та спільне з Данією виробництво безпілотників.

Президент України Володимир Зеленський розпочав двосторонні зустрічі на полях Мюнхенської конференції з безпеки. Уже провів зустріч з прем’єр-міністеркою Данії Метте Фредеріксен, сторони обговорили серед іншого підготовку двосторонньої безпекової угоди, оборонну підтримку України, спільне з Данією виробництво дронів, повідомив Глава держави, пише УНН.

У Мюнхені зустрівся з Прем’єр-міністеркою Данії Метте Фредеріксен. Обговорили багато важливих питань: підготовку двосторонньої безпекової угоди, оборонну підтримку України, залучення Данії до спільного виробництва дронів, реалізацію Формули миру.

- написав Зеленський у соцмережах.

Він подякував Данії "за постійну допомогу Україні й підтримку наших людей".

Запрошення України до НАТО є союзницьким рішенням, у цьому напрямі ще вестиметься робота - Зеленський17.02.24, 13:59

Популярні

Новини по темі

Прессекретар Навального підтвердила його смерть

 • 28399 переглядiв