zelenskyi-rozpoviv-pro-detali-narad-z-kerivnykamy-hur-sbu-ta-szr

Зеленський розповів про деталі нарад з керівниками ГУР, СБУ та СЗР

 • 52921 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з керівниками розвідки, щоб обговорити подальше руйнування російської військової інфраструктури та протидію колабораціоністам і диверсійним групам.

Президент України Володимир Зеленський розповів, що провів нараду з начальником Головного управління розвідки Кирилом Будановим, головою Служби безпеки України Василем Малюком та Служби зовнішньої розвідки Олександром Литвиненком. Президент анонсував, зокрема, більший результат у знищенні російської воєнної інфраструктури та логістики та протидію колаборантам, передає УНН.

Деталі

Доповідь ГУР - Буданова. Наші спеціальні дії. Нам потрібен чіткий результат у знищенні російської воєнної інфраструктури та логістики. Більший результат. І це буде. Була доповідь зовнішньої розвідки - Литвиненка. Щодо чутливих міжнародних напрямків та наявних планів росії. Маємо розуміння, які документи на столі у ворога, який у нього черговий задум. Будемо протидіяти

 - сказав Зеленський.

Також Зеленський заслухав доповідь глави СБУ Василя Малюка.

Прозвітував щодо нашої протидії російським ДРГ – цим убивцям, які тероризують наші прикордонні райони. Також Малюк прозвітував і щодо протидії колаборантам. Є хороші результати зі знешкодження цих осіб"

 - додав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський провів щоденну селекторну нараду, під час якої зокрема заслухав Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського про аудит ЗСУ та ротацію бригад, а також доповіді про експорт зерна та рятувальні операції і допомогу після ворожих атак.

Популярні

Новини по темі

У ЄС домовились продовжити політику зниження споживання газу

 • 25296 переглядiв