zhinkam-korisno-piti-vino-i-yisti-shokolad-vcheni

Жінкам корисно пити вино і їсти шоколад - вчені

 • 11816 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. У жінок з меншою ймовірністю розвивається діабет, якщо вони вживають помірну кількість червоного вина і темного шоколаду. Про це свідчать результати дослідження французьких вчених, передає УНН з посиланням на Daily Mail.

У дослідженні, яке проводилося протягом 15 років, взяли участь понад 64 тис. жінок у віці від 40 до 65 років.

Було встановлено, що жінки, які споживали велику кількість антиоксидантів (містяться у червоному вині та темному шоколаді), на 27% менше схильні до ризику захворіти на діабет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні створили нове вино за законами нейромаркетінгу

Також, дослідження показало, що 15% антиоксидантів надходять в організм при вживанні червоного вина. У зв'язку з цим вчені зробили висновок про користь помірного вживання червоного вина. Йдеться про 0,5 келиха вина в день.

Як свідчить статистика, в Україні зростає споживання вина. Наші співвітчизники віддають все частіше перевагу цьому напою перед міцнішими.

Також Україна активно нарощує експорт свого вина за кордон, зокрема і в країни ЄС. А продукція вітчизняного бренду "Коктебель" отримала світове визнання. Вина цієї торгової марки зайняли перші місця і отримали гран-прі на міжнародному дегустаційному конкурсі BEST DRINK - 2018.

Українські Національні Новини

Суспільство