zhurnalist-babchenko-yakiy-perezhiv-zamakh-rozpoviv-pro-viyizd-z-ukrayini

Журналіст Бабченко, який пережив замах, розповів про виїзд з України

 • 22148 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Журналіст Аркадій Бабченко, який виїхав з РФ в Україну, де у Києві він пережив замах на вбивство, тепер залишив і Україну. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Щось я не зрозумію, а чого всі так сполошилисяо? "Якщо Україна вибере "кандидата Х" - я зараз без персоналій, я про загальну тенденцію в країні - я на наступний же день починаю запуск процесу "я звалюю". Рівно півроку тому написано. Ось рівно, майже день в день. Я сказав. Я зробив... Усі ці півроку у мене в коментарях слиною захлиналися - Бабченко, ми вибрали Зеленського, звалюй, як обіцяв. Ну, ось. Пацан сказав, пацан зробив. Портнов приїхав - Бабченко поїхав", - написав він.

З його слів, "сидіти і ворожити, почнеться або не почнеться у межах нової концепції "мир-дружба-жвачка" обмін екстрадиціями - це без мене".

При цьому він не назвав країну, в яку саме країну поїхав.

Нагадаємо, 29 травня 2018 року стало відомо про скоєний замах на журналіста Аркадія Бабченка. Повідомлялося, що він після пострілів у спину помер у кареті "швидкої". Слідчі почали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

На брифінгу 30 травня тодішній голова СБУ Василь Грицак повідомив, що Бабченко живий, і розповів деталі спецоперації з запобігання вбивству.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині сталася пожежа на фермі

     • 15566 переглядiв

    Трагічна смерть студентки у Сумах: підозрюють самогубство

     • 42100 переглядiв

    ООС: до обіду три ворожих обстріли

     • 10347 переглядiв

    В Україні оголосили штормове попередження

     • 19468 переглядiв

    Аварія на Тернопільщині паралізувала рух міжнародною трасою

     • 15450 переглядiв

    У Києві посеред вулиці виявили труп чоловіка

     • 20931 переглядiв