6-provintsiy-kanadi-zafiksuvali-rekordni-maksimumi-vipadkiv-koronavirusu

6 провінцій Канади зафіксували рекордні максимуми випадків коронавірусу

 • 11045 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Щоденні випадки коронавірусої інфекції встановили нові максимуми в шести провінціях Канади, що спонукало кілька провінцій запровадити додаткові обмеження, сподіваючись стримати поширення варіанту Omicron. Про це пише УНН з посиланням на The Associated Press.

Деталі

Найбільший "стрибок" зареєстрували в Онтаріо, Квебеку та Британській Колумбії, які є найбільш густонаселеними провінціями країни. Квебек повідомив про більш ніж 13 000 нових випадків за попередні 24 години, Онтаріо – 10 436 випадків, а Британська Колумбія – 2 944.

Манітоба, Альберта, Ньюфаундленд та Лабрадор також встановили нові рекорди. Манітоба повідомила про 947 нових випадків зараження, що перевищило попередній максимум у 825, встановлений днем ​​раніше. Альберта повідомила про 2 775 інфікованих осіб, а Ньюфаундленд і Лабрадор - 312 Людей.

Британська Колумбія оголосила, що відкладає повне повернення до шкільного навчання після різдвяних канікул, щоб дати навчальному персоналу час для вжиття посилених заходів щодо охорони здоров'я. Співробітники та учні, батьки яких є медичними працівниками, повернуться до шкіл 3 або 4 січня, як і планувалося. Решта студентів повертається 10 січня.

Офіційні особи Ньюфаундленду та Лабрадора заявили, що їхні школи перейдуть на дистанційне навчання після канікул.

Обмеження, які було введено в дію перед Різдвом, забороняють збори в приміщенні, закривають бібліотеки, спортивні зали, арени та церкви, обмежують роботу ресторанів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Канаді скасовано молодіжний чемпіонат світу з хокею через коронавірус

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У ​​селі на заході Грузії вовк покусав трьох людей

     • 24156 переглядiв

    У Німеччині спрогнозували, чи повернеться Росія до G7

     • 18098 переглядiв