agresor-prodovzhuye-robiti-stavku-na-artileriyu-ale-maye-problemi-iz-ustanovkami-yusov

Агресор продовжує робити ставку на артилерію, але має проблеми із установками - Юсов

 • 191074 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. У російської армії є проблеми щодо виробництва нових артустановок, а також їх розконсервації. вс рф продовжує робити ставку на артилерію, але використовувати її в цілому в режимі інтенсивності росіянам вже важче. Про це в ефірі телемарафону розповів представник ГУР МО Андрій Юсов, передає УНН.

Цитата

«Є значні проблеми у агресора із артустановками – як виробництва нових, так і розконсервації. Тому що питання умов збереження, і питання інтенсивності використання стволів на лінії фронту. Ворог починає стикатися з цією проблемою», - зазначив Юсов.

Також він пояснив, що російська армія ще багато в чому робить ставку на артилерію, але може зосередити велику вогневу міць лише на окремих ділянках.

«На окремих ділянках вони можуть зосередити велику вогневу міць і забезпечити той самий вогневий вал, який використовували і раніше. Але в цілому, в режимі високої інтенсивності, ворогу важко це забезпечувати», - пояснив представник ГУР МО.

Юсов зауважив, що Україні вдалося встановити на деяких ділянках паритет.

«Останнім часом на лінії фронту Україні вдалося встановити на деяких ділянках паритет. І не лише за рахунок кількості, - тут ніхто не змагається – а за рахунок якості і точності», - сказав він в ефірі «Єдиних новин».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони завадили росіянам оточити Авдіївку, на фронті за добу відбулось 57 боєзіткнень – Генштаб

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині завершать ремонт багатостраждальної "дороги життя"

     • 169447 переглядiв