armiia-rf-atakuvala-likarniu-na-kharkivshchyni-riatuvalnyky-povidomyly-pro-4-poterpilykh-ta-pokazaly-naslidky-udaru

Армія рф атакувала лікарню на Харківщині: рятувальники повідомили про 4 потерпілих та показали наслідки удару

 • 33643 переглядiв

За даними рятувальників, сьогодні ввечері в результаті ворожого удару керованої авіабомбами по території цивільної лікарні у селищі Великий Бурлук Куп'янського району пошкоджено фасад двоповерхової будівлі медзакладу, вікна та дах. Всіх пацієнтів було евакуйовано, частину - розміщено в інші заклади.

Армія рф вдарила по цивільній лікарні на Харківщині. У ДСНС повідомили про чотирьрх постраждалих та показали наслідки ворожої атаки, передає УНН.

Деталі

За даними рятувальників, сьогодні ввечері в результаті ворожого удару керованої авіабомбами по території цивільної лікарні у селищі Великий Бурлук Куп'янського району пошкоджено фасад двоповерхової будівлі медзакладу, вікна та дах.

"... проведено евакуацію 38 людей, з яких 4 постраждалим на місці надали першу медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Додамо

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив інформацію про евакуацію пацієнтів.

"Всіх пацієнтів було евакуйовано, частину - розміщено в інші заклади. Ті, кому дозволено за показаннями медиків, перебуватимуть на лікуванні амбулаторно з додатковим медичним обстеженням та наглядом. Ліквідація наслідків російського терору триває", - повідомив голова ОВА.

Харківщина: росіяни скинули авіабомби на лікарню в селищі Великий Бурлук, є травмовані01.02.24, 00:05

Антоніна Туманова

Війна

Популярні

Новини по темі