ataka-na-npz-u-kaluzkii-oblasti-rf-hubernator-pidtverdyv-udar-ta-pozhezhu

Атака на НПЗ у калузькій області рф: губернатор підтвердив удар та пожежу

 • 22766 переглядiв

На нафтопереробному заводі в калузькій області росії спалахнула пожежа через нічну атаку безпілотників, але її вдалося загасити, ніхто не постраждав.

У росії внаслідок нічної атаки БПЛА на підприємство в дзержинському районі калузької області сталася пожежа, її вже ліквідували, заявив губернатор області владислав шапша в п’ятницю, передає УНН

Сьогодні вночі внаслідок падіння БПЛА на території підприємства в дзержинському районі сталося загоряння", - написав губернатор у Telegram. 

За його словами, наразі пожежу ліквідовано. За попередніми даними постраждалих немає. Проводиться оцінка розміру пошкодження інфраструктури підприємства.

Доповнення 

Своєю чергою в міноборони рф стверджують, вночі сили ППО знищили п'ять БПЛА, з яких: три - над територією брянської області, один - над територією московської області та один - над територією бєлгородської області.

Раніше російські ЗМІ повідомляли, що нафтопереробний завод у Калузької області атакували безпілотники. 

Довідково 

ТОВ "Перший завод" - найбільший нафтопереробний завод у калузькій області росії. Основний комплекс з переробки товарної нафти і газоконденсату. Номінальна потужність з переробки нафти становить 1,2 мільйона тонн на рік. 

Цей НПЗ уже був атакований 15 березня.

Популярні

Новини по темі

росіяни за добу поранили одного жителя Донеччини – Філашкін

 • 21093 переглядiв

Окупанти поцілили по Нікополю ударними дронами

 • 23845 переглядiв

Путін пропонує перепризначити Мішустіна прем'єр-міністром

 • 29287 переглядiв

На Запоріжжі під час ворожого РСЗВ-обстрілу поранено жінку

 • 24835 переглядiв