atesh-vede-rozvidku-za-13-m-sudnoremontnym-zavodom-u-sevastopoli-yakyi-zaimaietsia-kompleksnym-remontom-sudiv-usikh-ranhiv

"АТЕШ" веде розвідку за 13-м судноремонтним заводом у Севастополі, який займається комплексним ремонтом судів усіх рангів

 • 27522 переглядiв

Партизани «АТЕШ» ведуть спостереження за ремонтними роботами на кількох кораблях чорноморського флоту росії на суднобудівному заводі в окупованому Севастополі.

Партизани руху ведуть спостереження за 13-м судноремонтним заводом чорноморського флоту, що розташований у Кілен-бухті у тимчасово окупованому Севастополі. Під час стеження було виявлено ремонтні роботи кількох кораблів чф рф. Про це АТЕШ повідомив у Telegram, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що не підприємство є стратегічним об'єктом, оскільки займається комплексним ремонтом судів усіх рангів, від фрегатів до малих десантних кораблів.

Координати: 44.610753, 33.559730.

Під час стеження було виявлено ремонтні роботи кількох кораблів чф рф. Ймовірно, відновлюють результати ефективної роботи Сил оборони України.

Нагадаємо

Партизани руху проникли та провели розвідку на аеродромі у тимчасово окупованій Євпаторії, де російські загарбники ремонтують літаки.

Агенти "АТЕШ" проникли в російський ракетний центр09.01.24, 22:12

Популярні

Новини по темі