atesh-vyiavyly-rosiiskyi-pantsyr-s-1-na-letovyshchi-u-moskovskii-oblasti

"АТЕШ" виявив російський "Панцирь С-1" на летовищі у московскій області

 • 23792 переглядiв

Партизани виявили російський зенітно-ракетний комплекс "Панцир С-1" в аеропорту чкаловський в московській області під час розвідки аеродромів, що перебувають під посиленою охороною.

Партизани виявили російський "Панцирь С-1" на летовищі "чкаловський"у московській області. Їм вдалось зафіксувати розташування російської техніки на відео. Про це рух "АТЕШ" повідомив у Telegram, пише УНН.

Останнім часом наші агенти активно займаються розвідкою аеродромів на території росії. На цей раз нашим об'єктом став чкаловський аеродром у місті щелково, московська область. Цей аеродром є головним аеродромом 1-го класу ВКС росії, на якому дислоковано командування 8-ї авіаційної дивізії особливого призначення,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що цей об'єкт украй ретельно охороняється, довкола багато патрулів та постів, а також системи ППО "Панцир С-1". Партизани вивчили маршрути та порядок зміни чергування.

Нагадаємо

У російському сочі на дорозі перекинувся зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцирь-С1", який рухався містом у супроводі правохоронців.

Популярні

Новини по темі

У порту санкт-петербурга загорівся криголам: що відомо

 • 26342 переглядiв