blokuvannia-rukhu-avtobusiv-na-kordoni-z-ukrainoiu-kubrakov-zvernuvsia-do-polskoho-holovy-mvs

Блокування руху автобусів на кордоні з Україною: Кубраков звернувся до польського голови МВС

 • 20736 переглядiв

Польські фермери заблокували рух автобусів на прикордонному пункті пропуску "Медика-Шегині". Віцепрем'єр з відновлення Олександр Кубраков звернутися до міністра внутрішніх справ Польщі Марціна Кєрвінського з проханням врегулювати ситуацію і не допустити, щоб люди стали "заручниками політичних протистоянь"

Віцепрем'єр з відновлення – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков звернувся до польського міністра внутрішніх справ Марціна Кєрвінського через блокування руху автобусів у пункті пропуску "Медика – Шегині". Він заявив, що люди не можуть бути заручниками політичних протистоянь у цивілізованій країні. Про це УНН повідомляє із посиланням на Мінвідновлення. 

 "Менш ніж 10 днів тому польска поліція повідомила, що пасажирські автобуси перетинають кордон без жодних перешкод. Що ми бачимо сьогодні? Страйкарі блокують рух на дорозі перед пунктом пропуску Медика, що прилягає до українського пункту пропуску Шегині.

Шановний міністре, пане Марціне Кєрвінський, чому ви це дозволяєте? Невже люди мають бути заручниками політичних протистоянь цивілізованої країни?", – заявив Олександр Кубраков.

Нагадаємо 

Польські фермери почали блокувати рух автобусів на пункті пропуску "Медика - Шегині".

Тетяна Краєвська

Суспільство

Популярні

Новини по темі

У Харкові через атаку рф п'ятеро поранених - мер

 • 24828 переглядiв