britanska-rozvidka-rf-ponad-misyats-ne-atakuye-ukrayinu-krilatimi-raketami-z-aviatsiyi-dalekoyi-diyi

Британська розвідка: рф понад місяць не атакує Україну крилатими ракетами з авіації далекої дії

 • 93094 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Міністерство оборони Великої Британії опублікувало черговий звіт на основі розвідданих, де вказує, що бомбардувальники впс рф вже більше ніж місяць не здійснювали пуски крилатих ракет по Україні. Це одна найтриваліших пауз із 24 лютого 2022 року, інформує УНН.

Цитата

“Важкі авіаносці дальньої авіації впс росії вже понад місяць не завдають ударів крилатими ракетами по території України, що є однією з найтриваліших перерв у нанесенні таких ударів з початку конфлікту”, - йдеться у повідомленні.

Деталі

Як вказують у розвідці Британії, хоча росія все ще може використовувати інші ударні засоби, авіаносці дальньої авіації “були основним методом нанесення високоточних ударів в автономному режимі”.

“Майже напевно росії довелося знизити частоту ударів, щоб поповнити свій запас крилатих ракет Х-101/102», - вказали в Міноборони.

За даними британської розвідки, ймовірно, росія буде використовувати всі нещодавно випущені боєприпаси для цих бомбардувальників для ударів по енергетичній інфраструктурі України впродовж зими.

“Цілком імовірно, що росія продовжить доповнювати таку кампанію атаками з використанням безпілотних літальних апаратів односторонньої дії іранської розробки”, - додали в Міноборони Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без імпортної електроніки російські ракети непридатні для використання - Рувін

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Вінниччині з гепатитом А госпіталізовано 135 пацієнтів

     • 105033 переглядiв

    ДБР проводить обшуки у приміщеннях столичних ТЕЦ - КМДА

     • 189228 переглядiв

    У Феодосії повідомляють про звуки вибухів: що відомо

     • 170151 переглядiв