budivnitstvo-teatru-na-podoli-u-kiyevi-vidbuvalosya-z-porushennyami-v-bondarenko

Будівництво театру на Подолі у Києві відбувалося з порушеннями – В.Бондаренко

 • 10036 переглядiв

КИЇВ. 28 листопада. УНН. Будівництво Київського драматичного театру на Подолі відбувалося з порушеннями. Про це повідомив в ексклюзивному коментарі УНН депутат Київради Володимир Бондаренко.

"У нас немає без порушення жодного будівництва в Києві, я не знаю жодного об'єкта, який би був без порушення генерального плану. Генеральний план порушено 2200 разів. Колись Черновецький його (генплан - ред.) затвердив і всі будови, які сьогодні здійснюються в Києві, не є нормативними", - заявив В.Бондаренко.

За його словами, зараз питання детальних планів територій будівництв у столиці перебуває в судах, оскільки не відповідають генеральному плану будівництва до 2020 року.

"Так що там (на реставрації Театру на Подолі – ред.) також були порушення", - сказав В.Бондаренко.

При цьому він зазначив, що пропонував відповідно оформляти фасад кожного об'єкту для того, щоб створити хоча б імітацію того архітектурного обличчя, яке раніше мав столичний Поділ.

Варто зазначити, що проект столичного театру підготував харківський дизайнер Олег Дроздов. Планувалося, що приміщення матиме 7 поверхів загальною площею 821,5 кв. м, в якому зможуть розміститись 290 глядачів. В цілому на проект планувалося витратити 166 млн грн – дивідендів, отриманих від Липецької фабрики Roshen. При цьому, будувати театр почали ще 23 роки назад, однак його відкриття постійно відкладалось.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Змагання із хокею пройшли в Одесі вперше за останні 20 років

     • 8225 переглядiв

    Нове “WOG CAFE” поблизу НСК “Олімпійський” працюватиме цілодобово

     • 8429 переглядiв

    У НТКУ запевнили, що Євробачення-2017 відбудеться в Україні

     • 8510 переглядiв

    Зловмисники намагалися порізати на металобрухт баржу в Запоріжжі

     • 5226 переглядiв