chatgpt-stav-dostupnyi-dlia-korystuvachiv-bez-reiestratsii

ChatGPT став доступний для користувачів без реєстрації

 • 24846 переглядiв

ChatGPT, розмовний ШІ від OpenAI, тепер доступний для всіх користувачів без реєстрації, що дає змогу ширшому колу користувачів відчути його переваги.

Компанія OpenAI зробила свій ChatGPT чат доступним для всіх користувачів без необхідності проходити реєстрацію. Про це йдеться у заяві на сайті розробника, передає УНН.

Деталі

Доступ без реєстрації поступово почав відкриватися для користувачів із 1 квітня. Однак обліковий запис дасть їм безліч переваг, таких як можливість зберігати та переглядати історію чатів, ділитися ними, спілкуватися з чат-ботом голосовими повідомленнями та використовувати спеціальні інструкції.

У компанії пояснили, що прагнуть зробити подібні інструменти доступними для широкої аудиторії, щоб люди могли зазнати переваг штучного інтелекту.

Крім того, OpenAI впровадить додаткові заходи захисту - наприклад, розширить набір запитів, що підпадають під блокування.

Контекст

ChatGPT було запущено 30 листопада 2022 року. Зараз, за даними OpenAI, його щотижня використовують до 100 млн осіб у 185 країнах світу.

Доповнення

ChatGPT – це чат-бот, нейромережа, здатна вести діалог , шукати помилки в коді, складати вірші, писати сценарії, рецензувати технічні статті, давати прогнози, персональні поради та відповідати на будь-які питання. Бот запам'ятовує деталі діалогу з користувачем та уникає спірних тем. При цьому його відповіді можна коригувати за допомогою питань, що наводять.

Італія звинувачує ChatGPT у порушенні європейського законодавства про конфіденційність та висунула претензію31.01.24, 09:48

Лілія Подоляк

Технології

Популярні

Новини по темі

ChatGPT став доступний для користувачів без реєстрації

 • 24846 переглядiв

Росіяни обстріляли 8 міст і селищ на Запоріжжі

 • 30240 переглядiв

На фронті відбулося 71 бойове зіткнення – Генштаб

 • 31015 переглядiв

Українська ППО вночі збила 9 із 10 "шахедів" – Генштаб

 • 104846 переглядiв