cherez-nestachu-kvalifikovanikh-kadriv-na-zaes-okupanti-posilyuyut-psikhologichniy-ta-fizichniy-tisk-na-ukrayinskikh-pratsivnikiv

Через нестачу кваліфікованих кадрів на ЗАЕС окупанти посилюють психологічний та фізичний тиск на українських працівників

 • 378669 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Російські окупанти чинять психологічний та фізичний тиск на українських працівників Запорізької АЕС через критичну нестачу кваліфікованих кадрів. Про це повідомляють у Генштабі, передає УНН.

Цитата

"У той же час, через критичну нестачу на Запорізькій АЕС кваліфікованих працівників, які готові працювати на окупантів, ворог посилив психологічний та фізичний тиск на українських працівників ЗАЕС", - зазначили у Генштабі ЗСУ.

Доповнення

Також у Генеральному штабі ЗСУ додали, що окупанти використовують проти українських робітників Запорізької атомної електростанції "залякування, погрози, шантаж та тортури".

Ворог продовжує примушувати українських спеціалістів "до отримання російського громадянства та підписання трудових договорів з російською державною корпорацією "росатом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МАГАТЕ виявило великі пошкодження приміщення четвертого енергоблока ЗАЕС

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кількість предметів у школах можуть зменшити - Вітренко

     • 713300 переглядiв