cherez-rosiiski-obstrily-u-kharkivskii-oblasti-zadiialy-avariini-hrafiky-vidkliuchen-svitla

Через російські обстріли у Харківській області задіяли аварійні графіки відключень світла

 • 38593 переглядiв

У Харківській області запроваджено графіки аварійних відключень електроенергії через російські обстріли, при цьому об'єкти критичної інфраструктури заживлені.

На Харківщині енергетики продовжують відновлювати електропостачання після нічних російських обстрілів, але наразі введені графіки аварійних відключень. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов, пише УНН.

Деталі

Він повідомив, що АТ "Харківобленерго" почали застосовувати графіки аварійних відключень. Їхнє коригування триває, враховуючи складну ситуацію в електричних мережах Харківщини.

Працюємо над першочерговим  повним заживленням обʼєктів критичної інфраструктури, що дозволить відновити повноцінну життєдіяльність міста Харкова та Харківської області

- зазначив він.

Водночас, у Міненерго назвали ситуацію у Харкові найскладнішою з усіх регіонів. Зазначається, що через значні пошкодження наразі неможливо одночасно заживити усіх абонентів. Аби забезпечити доступ усіх споживачів до електроенергії, введено погодинні обмеження для 200 тисяч абонентів. Уточнюється, що критична інфраструктура заживлена.

Нагадаємо

За даними Укренерго, чергова російська ракетна атака суттєво не вплинула на роботу енергосистеми. Водночас БПЛА посилено атакували енергооб’єкти Дніпропетровщини.

ППО знищила 43 повітряні ворожі цілі: 18 ракет і 25 безпілотників24.03.24, 08:58

Популярні

Новини по темі