chernihivshchyna-na-sumshchyna-prodovzhuiut-zaznavaty-obstriliv-rf-u-napriamku-krasnoho-khutora-voroh-vdaryv-z-aviatsii

Чернігівщина та Сумщина продовжують зазнавати обстрілів рф: у напрямку Красного Хутора ворог вдарив з авіації

 • 19139 переглядiв

Російські окупанти продовжують обстріли прикордонних районів Чернігівської та Сумської областей - за минулу добу зафіксовано 31 обстріл та 157 вибухів з різних видів зброї.

Російські окупанти продовжують обстріли прикордонних районів Чернігівської та Сумської областей - за минулу добу зафіксовано 31 обстріл та 157 вибухів з різних видів зброї, повідомили в оперативному командуванні "Північ", пише УНН.

Деталі

Як повідомили в оперативному командуванні "Північ", російські загарбники продовжують обстрілювати прикордонні території Чернігівської та Сумської областей. Всього протягом минулої доби нараховано 31 обстріл (157 вибухів) із різних видів озброєння.

Як вказали у Північному регіональному представництві ДПСУ, протягом доби російські війська у 8 випадках завдали ударів з різного виду озброєння по прикордонню Чернігівської області. Зафіксовано 32 вибухи. Зокрема, ворог випустив у напрямку Красного Хутора, імовірно, НАР з літака (6 вибухів) та мінометами по кількох громадах.

За день росіяни 20 разів обстріляли прикордоння Сумщини28.04.24, 02:33

Уже вночі, за даними Сумської ОВА, росіяни здійснили обстріл Сумської області з кулемета - по Юнаківській громаді (5 черг).

Інформація про руйнування, загиблих або поранених серед місцевого населення, за даними ОК "Північ", уточнюється.

Популярні

Новини по темі