daite-nam-zbroiu-i-my-zrobymo-svoiu-robotu-posol-ukrainy-zaklykav-peredaty-kyievu-rakety-taurus

"Дайте нам зброю, і ми зробимо свою роботу": посол України закликав передати Києву ракети TAURUS

 • 22504 переглядiв

Посол України в Німеччині підкреслив, що крилаті ракети великої дальності TAURUS можуть допомогти Збройним силам України знищити російські склади боєприпасів та шляхи постачання, що має вирішальне значення для перемоги України у війні.

Крилаті ракети TAURUS можуть допомогти Силам оборони ліквідувати російські склади боєприпасів і шляхи постачання. Про це заявив посол України в Німеччині Олексій Макєєв, пише УНН з посиланням на Tagesschau.

Деталі 

Посол підкреслив, що Німеччина вже зробила значний внесок у підтримку України зброєю. Водночас для України важлива кожна можливість посилити війська. 

Системи зброї великої дальності (ракети TAURUS -ред.) допоможуть нам вразити російські склади боєприпасів і шляхи постачання. Саме тому такі системи озброєнь такі важливі. Кожна система озброєння може допомогти нам виграти війну. Однак одна система не може розв'язати проблему

- пояснив дипломат. 

"Мої відповіді чіткі": Шольц прокоментував ідею обміну Taurus на Storm Shadow12.03.24, 12:59

Він також відкинув занепокоєння Берліну, що Німеччина може стати учасником війни, постачаючи зброю. Макєєв підкреслив, що Україна "ніколи не хотіла, щоб німецькі солдати перебували в Україні або щоб Німеччина стала учасником війни".

Ми завжди говорили: дайте нам зброю, і ми зробимо свою роботу

- заявив посол України.

Нагадаємо

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що його країна налаштована тісно співпрацювати з німецькими партнерами, аби допомогти у постачанні Україні ракет TAURUS.

Популярні

Новини по темі