detalizuvaly-plany-vyrobnytstva-na-potochnyi-rik-zelenskyi-proviv-tryhodynnu-naradu-z-viiskovymy-ta-uriadovtsiamy-shchodo-droniv

Деталізували плани виробництва на поточний рік: Зеленський провів тригодинну нараду з військовими та урядовцями щодо дронів

 • 24348 переглядiв

Зеленський провів тривалу нараду, щоб оновити та деталізувати плани виробництва різних типів безпілотників, включаючи БПЛА, бомбардувальники, розвідувальні безпілотники та безпілотники дальнього радіусу дії для виконання спеціальних завдань, щоб задовольнити мінливі потреби фронту.

Президент України Володимир Зеленський провів кількагодинну нараду щодо дронів разом із військовими та урядовцями - оновили й деталізували плани виробництва на поточний рік, передає УНН.

"Разом з військовими та урядовцями провели майже тригодинну, максимально конкретну нараду щодо дронів. Оновили й деталізували плани виробництва на поточний рік за всіма типами безпілотників: FPV, бомбардувальниками, розвідниками, а також за далекобійними дронами для особливих завдань", - повідомив Зеленський.

Крім того, за словами Президента, обговорили, як забезпечити гнучкість нашого ОПК.

"Потреби фронту постійно змінюються. Наші виробники мають вчасно реагувати на них", - наголосив Зеленський.

Також Глава держави повідомив про важливі рішення щодо спрощення процедури закупівель, імпорту комплектовання, нарощування виробництва снарядів для дронів і навчання операторів.

"Проект побудови комплексної системи керування засобами РЕБ для захисту наших воїнів і техніки від російських безпілотників. Систему вже тестують на окремих напрямках. Запланували масштабування проекту на весь фронт", - резюмував Зеленський.

Дрони та РЕБ: Зеленський анонсував нові лінії співпраці з партнерами06.01.24, 18:31

Популярні

Новини по темі

Китай обіцяє імпортувати більше товарів і послуг з Франції

 • 22056 переглядiв