dnipropetrovshchyna-pid-atakoiu-zs-rf-u-nyztsi-hromad-chyslenni-poshkodzhennia-ale-bez-zhertv-ova

Дніпропетровщина під атакою зс рф: у низці громад численні пошкодження, але без жертв – ОВА

 • 26826 переглядiв

російські збройні сили атакували кілька населених пунктів у Дніпропетровській області, завдавши численних пошкоджень цивільним об'єктам, лініям електропередач та газопроводу, але про жертви не повідомлялося.

Нікопольська, Мирівська, Покровська громади Дніпропетровської області атаковані ворогом, - за добу понад 15 обстрілів зс рф, зокрема дронами-камікадзе. Пошкоджено майже 20 цивільних об’єктів, а також лінії електропередач та газогін. Про це передає УНН із посиланням на голову Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака.

Деталі

Понад півтора десятка атак за день – на Нікопольщину. Райцентр, Мирівську та Покровську громади. Ворог обстрілював з артилерії та бив дронами-камікадзе

– ідеться у повідомленні.

За даними ОВА, внаслідок російської атаки пошкоджені 12 осель, 6 господарських споруд; також понівечений інфраструктурний об’єкт; зачепило авто, лінії електропередач та газогін.   

Зазначається, що рятувальникам вдалося загасити пожежу у споруді приватного підприємства.

Минулося без загиблих і постраждалих, додають в Дніпропетровській ОВА.

Нагадаємо

470 гектарів хвойного лісу горіло в Донецькій області через російські обстріли поблизу міста Лиман, рятувальники витратили понад 10 годин на гасіння пожеж.

Обстріл Салтівського району Харкова: кількість поранених зросла до семи

Популярні

Новини по темі