doshch-mokryi-snih-ta-tuman-synoptyky-daly-prohnoz-na-pochatok-tyzhnia

Дощ, мокрий сніг та туман: синоптики дали прогноз на початок тижня

 • 26660 переглядiв

У наступні три дні в Україні очікується волога погода, на дорогах ожеледиця, в західних областях туман, температура повітря коливатиметься від 4° тепла до 12° морозу.

По Україні найближчими днями очікуються невеликі та помірні дощі, уночі - місцями мокрий сніг та сніг, на дорогах ожеледиця, у західних областях туман, температура повітря коливатиметься від 5° морозу до 12° тепла, повідомили УНН в Укргідрометцентрі.

Деталі

За прогнозом синоптиків, у наступні дві доби, 19-0 березня, в Україні, 21 березня у південній частині та центральних областях невеликі та помірні дощі, вночі місцями з мокрим снігом, найближчої ночі у західних областях переважно сніг.

На дорогах західних областей подекуди ожеледиця.

Вночі та вранці 19 березня в Кіровоградській, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях та в Криму, 20-21 березня у західних та південних областях місцями туман.

Вітер південно-східний з переходом на північно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 4° тепла до 2° морозу, вдень 3-9° тепла, на південному сході країни, 21 березня в більшості областей 6-12° тепла; найближчої доби в західних областях вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.

Тепло, як у квітні: у Києві зафіксували новий температурний рекорд14.02.24, 12:23

Популярні

Новини по темі