dovidki-mayut-khoditi-za-viyskovimi-a-ne-navpaki-shmigal-poobitsyav-pribrati-zayvu-byurokratiyu-u-msek

Довідки мають "ходити" за військовими, а не навпаки: Шмигаль пообіцяв прибрати зайву бюрократію у МСЕК

 • 1692002 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що влада працює над тим, щоб прибрати зайву бюрократію та можливі зловживання з процесу проходження військово-лікарських комісій. Крім того доручив опрацювати можливість створення на базі кожного центру комплектування так званого "військового ЦНАПу", передає УНН.

Цитата

"Довідки мають "ходити" за військовими, а не навпаки. Працюємо над тим, щоб прибрати зайву бюрократію та можливі зловживання з процесу проходження військово-лікарських комісій", - написав Шмигаль у Telegram.

Деталі

За його словами, відповідну реформу обговорили на нараді з урядовцями, парламентарями, представниками Офісу Президента та військовими. Експертна група спільно з Міноборони, МОЗ, Мінцифри, Мінветеранів представила свої напрацювання для розв’язання проблем у цій сфері. Наша мета — автоматизація та діджиталізація всіх процесів. Військові мають отримати належний та швидкий сервіс із відповідним рівнем обслуговування та поваги.

"Окремо приділили увагу отриманню довідки про обставини поранення з військової частини. Дав завдання напрацювати зміни, які зроблять цю послугу в цифровому форматі. Також доручив опрацювати можливість створення на базі кожного центру комплектування так званого "військового ЦНАПу".

Процес проходження комісій повинен стати людиноорієнтованим. Це стосується не лише військово-лікарської, але й медико-соціальної експертної комісії", - резюмував Шмигаль.

Раніше

У Міністерстві охорони здоров'я заявили про шквал скарг на Медико-соціальну експертну комісію та анонсували її реформування.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Масштабну пожежу на складі у Києві ліквідували – мер

     • 1338202 переглядiв

    У Зеленського показали фото наслідків обстрілу Херсона

     • 2677152 переглядiв

    Масштабна пожежа на складі у Києві локалізована – Кличко

     • 1196981 переглядiв

    росія припинила постачання нафти до Польщі

     • 1911266 переглядiв

    У рф розганяють фейк про "двійника" Зеленського

     • 3176646 переглядiв

    Канада передасть Україні ще чотири танки Leopard 2

     • 3562186 переглядiв