dvi-vorozhki-za-prorotstvo-na-stolichniy-parkovtsi-otrimali-po-7-rokiv-za-gratami

Дві "ворожки" за "пророцтво" на столичній парковці отримали по 7 років за гратами

 • 484636 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. До 7 років ув’язнення засудили двох «ворожок», які промишляли на столичній парковці. Про це повідомила в Київська міська прокуратура, пише УНН.

Деталі

"Судом оголошено обвинувальний вирок жителькам Київської області за фактом відкритого викрадення чужого майна (ч. 4 ст. 186 КК України). Вироком Святошинського районного суду міста Києва обох обвинувачених визнано винуватими у вчиненні інкримінованого правопорушення та засуджено кожну до 7 років позбавлення волі", - ідеться у повідомленні.

Прокурором у суді доведено, що двоє жінок, перебуваючи на паркувальному майданчику одного з гіпермаркетів в місті Києві, помітили раніше не знайомого їм чоловіка, який знаходився в салоні автомобіля.

"Розподіливши ролі, зловмисниці підійшли до водія, та представившись ворожками, запропонували здійснити «пророцтво» щодо його життя. Поки одна із «ворожок» відволікала потерпілого, інша вихопила з його рук 1000 гривень, після чого разом зі спільницею втекла з місця вчинення злочину", - розповіли у прокуратурі.

Зловмисниць оперативно встановили та затримали. Ними виявилися жительки Київщини, одна з яких неодноразово судима за майнові злочини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наворожили: на Буковині затримали ворожку та адвоката, які «витягли» з чоловіка 300 000 доларів

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    У Молдові збираються заблокувати понад 20 російських сайтів

     • 114340 переглядiв

    Суд залишив Коломойського під вартою

     • 127537 переглядiв