dvokh-postrazhdali-vnaslidok-masshtabnoyi-raketnoyi-ataki-na-odesu-napravili-na-likuvannya-v-avstriyi

Двох постраждали внаслідок масштабної ракетної атаки на Одесу направили на лікування в Австрії

 • 1828389 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Двоє постраждалих внаслідок російської атаки на Одещину 14 червня продовжать лікування в Австрії. Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення в Телеграм керівника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера.

Цитата

«32-річного та 20-річного постраждалих успішно транспортували до лікарень для подальшого високотехнологічного лікування та реабілітації. Зараз медики вже проводять необхідні аналізи та планують ряд оперативних втручань. Пацієнти перебувають у важкому стані без негативної динаміки. Рідні постраждалих розміщені в тимчасовому житлі», - повідомив Кіпер.

Лікування пацієнтів здійснюється за європейською програмою MEDEVAC, з української сторони – Міністерство охорони здоровʼя України, Департамент охорони здоровʼя Одеської ОВА. З австрійської сторони організацією займається Штаб координації Міністерства внутрішних справ Австрії.

«Бажаю кожному з постраждалих швидкого одужання, а нам усім скорішої Перемоги!», - написав Кіпер.

Нагадаємо

У ніч на 14 червня 2023 року російські окупанти завдали ракетного удару по військових та інфраструктурних об’єктах України крилатими ракетами повітряного та морського базування, а також ударними дронами-камікадзе.

Внаслідок атаки в Одесі були пошкоджені житловий комплекс, навчальний заклад, бізнес-центр, кафе та крамниці в середмісті. Тоді загинули троє людей, 13 отримали поранення.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В окупованому Донецьку також пролунав вибух

     • 1197940 переглядiв

    В окупованому Луганську пролунав вибух

     • 838498 переглядiв