dziudoistka-bilodid-vyborola-bronzu-na-turniri-serii-hrendslem-u-baku

Дзюдоїстка Білодід виборола "бронзу" на турнірі серії Грендслем у Баку

 • 24886 переглядiв

Дар'я Білодід завоювала бронзу на турнірі Grand Slam в Баку, перемігши Джулі Бурскенс з Нідерландів, що стало її першим змаганням за шість місяців після травми спини.

Українська дзюдоїстка Дарʼя Білодід виборола бронзову нагороду на турніру Grand Slam у Баку. Про це повідомляє пресслужба міністерства молоді та спорту України, пише УНН.

Деталі 

У сутичці за "бронзу" у ваговій категорії до 57 кг наша бронзова призерка Олімпійських ігор-2020 та дворазова чемпіонка світу іппоном здолала Джулі Бюрскенс з Нідерландів

- розповіли в Мінмолоді.

Зазначається, що для 23-річної Дарʼї Білодід турнір в Баку став першим стартом з жовтня 2023.

Тоді лідерка збірної України змушена була достроково завершити сезон через проблеми зі спиною.

Довідково

Турніри рівня Грендслем входять до відбіркового циклу Олімпіади-2024: спортсмени змагаються за бали в кваліфікаційному рейтингу, що стане визначальним у розподілі путівок на Ігри в Парижі.

До складу України на турнір у Баку увійшли десять спортсменів. Зокрема, вперше у сезоні-2024 до заявки на змагання потрапила олімпійська призерка Дар'я Білодід, яка не виступала пів року через травму спини.

Нагадаємо

Збірна України зі спортивного плавання завоювала першу медаль на чемпіонаті світу в Катарі, здобувши срібло в групових змаганнях.

З фрагментами Ейфелевої вежі: МОК презентував унікальні медалі Олімпіади-202408.02.24, 16:13

Володимир Омельченко

Спорт

Популярні

Новини по темі