ekspertiza-pidtverdila-avtentichnist-zobrazhennya-putina-u-filmi-krym-put-na-rodinu

Експертиза підтвердила автентичність зображення Путіна у фільмі "Крым. Путь на родину"

 • 28876 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Комплексна судова експертиза підтвердила автентичність зображення та голосів президента РФ Володимира Путіна, Сергія Шойгу, та інших посадових осіб Росії та зрадників України у фільмі "Крым. Путь на родину" і в інших аудіо-відеофайлів, які містяться в якості доказів у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича, передає кореспондент УНН.

"Висновок комплексної судової експертизи звукозапису і портретної експертизи проводив Київський науково-дослідницький інститут судових експертиз. Висновок експерта надійшов до суду 3 квітня", - сказав головуючий судді Владислав Дев'ятко.

Як зазначається в експертному висновку, зображення та голоси належать одній окремій особі.

Варто зазначити, що тривалість експертизи склала 240 годин, а вартість - понад 40 тис. грн.

Як повідомляв УНН, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    За тиждень в Україні понад 840 людей захворіли на кір

     • 9218 переглядiв

    Добкін запізнився на суд по Януковичу

     • 11753 переглядiв