gpu-peredala-do-sudu-spravu-lavrinovicha

ГПУ передала до суду справу Лавриновича

 • 20021 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Генеральна прокуратура України передала до Печерського районного суду Києва обвинувальний акт стосовно колишнього міністра юстиції Олександра Лавриновича у справі щодо повернення до Конституції 1996 року. Про це УНН повідомили у ГПУ.

"Справу передали до Печерського суду вчора", - сказали у Генпрокуратурі.

Нагадаємо, 17 квітня захисту екс-міністра юстиції України Олександра Лавриновича вручили обвинувальний акт у справі повернення до Конституції 1996 року.

Як повідомляв УНН, Печерський райсуд обмежив захист Лавриновича з термінами ознайомлення матеріалів справи до 12 квітня.

У грудні 2017 року Департамент спецрозслідувань ГПУ завершив досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича стосовно повернення до Конституції 1996 року.

Лавринович повідомляв, що за його зверненням НАБУ розпочало кримінальне провадження, в якому фігурують слідчий, прокурор Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України та суддя Печерського районного суду Києва, стосовно притягнення його як завідомо невинної особи.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ГПУ передала до суду справу Лавриновича

     • 20021 переглядiв

    Наступного року на дороги виділять 60 млрд грн

     • 11391 переглядiв

    Ремонт доріг: халтурників вноситимуть до чорного списку

     • 10581 переглядiв

    Росія вивела на орбіту новий супутник

     • 12035 переглядiв