gumanitarna-katastrofa-v-mariupoli-kilkagodinni-chergi-za-yizheyu

Гуманітарна катастрофа: в Маріуполі кількагодинні черги за їжею

 • 543848 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Дефіцит продуктів та захмарні ціни спонукають жителів окупованого Маріуполя стояти у кількагодинних чергах за порцією каші. Про це повідомляє Маріупольська міська рада в Telegram, передає УНН.

Деталі

Як повідомила, Маріупольска міська рада, мешканці міста продовжують виживати під російською окупацією. Роботи майже немає, а ціни в магазинах вищі, ніж в москві. Купити собі необхідні продукти можуть далеко не всі.

Цитата

"Кількість вразливих категорій маріупольців зростає. Саме тому люди досі змушені отримувати подачки у вигляді гарячої каші та хліба. Проте, щоб отримати навіть це, необхідно кілька годин стояти у черзі. Доведені до відчаю люди терплять таку неповагу", - інформує Маріупольська міська рада в Telegram.

"Лише виживання, постійні знущання та життя у напівзруйнованих будинках", - додається в повідомленні.

Доповнення

Як раніше повідомляв УНН, в окупованому Маріуполі під так званим призовом, росіяни можуть розпочати справжню мобілізацію, адже наразі рашисти готуються до контрнаступу ЗСУ. Ватажок самоназваної "днр" пушилін видав наказ про призов. Згідно з документом, до серпня триватиме призов чоловіків 1996-2005 років народження. Зазначається, що при цьому місцеві адміністрації мають шукати громадян, які не виконують "військові зобов’язання". Тим, хто не хоче воювати на боці окупантів погрожують тюрьмою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі перебуває до 30 тисяч резервних російських військ - радник мера

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У кількох районах Одеси 26 квітня не буде води: перелік

     • 5863429 переглядiв