gur-narazi-ne-zafiksovano-faktiv-postachannya-zbroyi-z-boku-kitayu-rosiyi

ГУР: наразі не зафіксовано фактів постачання зброї з боку Китаю росії

 • 270777 переглядiв

КИЇВ. 21 березня. УНН. Наразі фактів постачання зброї з боку Китаю до росії не зафіксовано. Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив в ефірі національного телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Багато оприлюднюється різноманітної інформації, вона вся перевіряється, до неї ставляться серйозно, але станом на зараз фактів такої співпраці, передачі не зафіксовано. Є випадки, коли режим путіна, так звана рф закуповує у відкритих джерелах ті самі дрони, які можна купити на AliExpress, товари цивільного призначення… Але якщо говорити про постачання зброї, то станом на сьогодні (20 березня – ред.) таких фактів не зафіксовано, і, безумовно, Україна вивчає це питання та спостерігає за цим», - розповів Юсов.

Доповнення

Politico повідомляло, що згідно з торговельними та митними даними, китайські компанії відправили російським підприємствам тисячу штурмових гвинтівок та інше обладнання, а також деталі безпілотників і бронежилети.

14 березня секретар РНБО Олексій Данілов висловив думку, що Китай не планує постачати зброю росії для війни проти України, оскільки інтереси двох держав не співпадають.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сі Цзіньпін запросив путіна до Китаю

     • 490596 переглядiв

    Прийом заяв до першого класу у школах Києва стартує з 27 березня

     • 1143612 переглядiв

    Шольц не очікує швидкого закінчення війни в Україні

     • 928285 переглядiв

    росія скликає засідання в ООН щодо депортації дітей з України

     • 504498 переглядiв