humeniuk-poiasnyla-z-chym-mozhe-buty-poviazana-pauza-u-masovanykh-vorozhykh-obstrilakh

Гуменюк пояснила, з чим може бути пов'язана пауза у масованих ворожих обстрілах

 • 38758 переглядiв

росія не відмовилася від масованих ракетних ударів, вказує Наталія Гуменюк.

рф не відмовилася від проведення масованих ракетних ударів, і цілком імовірно, пауза могла бути пов'язана з відповідальним для агресора етапом на тлі "виборів" президента. Про це заявила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону у понеділок, пише УНН.

Деталі

"Ми ретельно відстежуємо активність, стратегічної авіації у тому числі. Розуміємо, що певним чином пауза пов'язана із тим, що немає в повітрі літака типу А-50, немає навідника, скажемо так, розвідувального центру. Розуміємо, що у них дисбаланс певний у тому, що і попередні операції були не дуже активними, не дуже результативними. З урахуванням літакопаду, який влаштували Сили оборони України для авіаціїї росіян, це також дуже небезпечна операція наступного разу. Але тим не менше, вони не відмовились від проведення масованих ракетних ударів, тому що це основна перевага, яку вони мають, і основні перемоги, які вони підсовують своєму диктаторові", - сказала Гуменюк.

З її слів, ситуації відстежувати потрібно.

"І враховувати, що кожне попередження про небезпеку - це може бути дуже активна авіація ворога. Може бути залучення у тому числі і ракетоносіїв з моря, тому що вони там є, вони споряджені. Але завтра буде чотири тижні, як вони не виходили на чергування. І цілком імовірно, така пауза може бути виправдана ось завершенням цього відповідального для них етапу. І подальшого посилення агресії, терору", - вказала вона у відповідь на запитання, чи може бути масований удар після "виборів" у рф.

Кораблі рф у Чорному та Азовському морях відсутні - ВМС ЗСУ18.03.24, 09:15

Популярні

Новини по темі