hur-pro-zaiavu-hlavy-rostelekoma-nedoluha-sproba-lehitymizuvaty-nezakonni-vybory-u-rf

ГУР про заяву глави "ростелекома": недолуга спроба легітимізувати незаконні вибори у рф

 • 25057 переглядiв

У Головному управлінні розвідки МО України назвали заяву голови російського "ростелекома" про кібервійну проти української розвідки незграбною спробою легітимізувати незаконні вибори та виправдати правління путіна.

В Головному управлінні розвідки МО України коментуючи заяву глави "ростелекома" михайла осєєвского про те, що росія веде кібервійну з ГУР, наголосили, що подібні заяви - ще одна недолуга спроба кремлівських посіпак легітимізувати незаконні вибори у рф, показати силу та виправдати "право" на правління диктатора путіна, передає УНН.

Напередодні "виборів путіна" кремлівські пропагандисти, аби догодити своєму диктатору досягли піку абсурдності своїх заяв. Зокрема, глава "ростелекома" міхаіл осєєвскій у коментарі федеральному інформагентству "тасс" заявив, що "росія веде кібервійну з Головним управлінням розвідки Міноборони України

- йдеться в повідомленні.

В ГУР зазначають, що саме українських воєнних розвідників кремлівський пропагандист (за сумісництвом – очільник держоператора рф) вважає загрозою для "свободи волевиявлення росіян" під час виборів.

Він, звісно, "заспокоїв" путіна, що його компанія вжила заходів та "створила систему бар'єрів", щоб захистити "голосування" за нього. Однак такі заяви на випередження свідчать про неабиякі побоювання пропагандистів не догодити своєму диктатору та провалити заздалегідь продуманий сценарій так званих "виборів"

- зауважують в ГУР.

Також в ГУР наголошують, що зрештою кремль зізнався, що заяви про "боротьбу з НАТО, світовим злом, укронацистами та бандерівською хунтою" – насправді є спробами здолати лише одну з українських спецслужб та війною лише з власним здоровим глуздом.

Подібні заяви - ще одна недолуга спроба кремлівських посіпак легітимізувати незаконні вибори у росії, показати силу та виправдати "право" на правління свого диктатора путіна

- йдеться в повідомленні.

"Консервація путінського режиму - безпрецедентний виклик": МЗС зробило заяву щодо "виборів" президента рф і їх проведення на окупованих територіях14.03.24, 14:38

Популярні

Новини по темі

НБУ прогнозує прискорення інфляції у другому півріччі

 • 24300 переглядiв

У Києві через ДТП на Кільцевій дорозі утворився затор

 • 30133 переглядiв