i-geraschenko-plan-schodo-krimu-nikhto-nikoli-ne-bachiv

І.Геращенко: "план щодо Криму" ніхто ніколи не бачив

 • 9923 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. План щодо "оренди" Криму, ймовірно, є спробою перевірити громадську думку як і українців, так і світу, бо його ніхто ніхто не бачив. Про це під час форуму повідомила перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, передає УНН.

"Самого плану ніхто ніколи не бачив, ідеться тільки розмова в усіх цих історіях, що існує план. Я думаю, що насправді це спроба перевірити громадську думку не тільки в самій Україні, а і в масштабах світу. І закинути цю пробну "кулю", яку очевидно відпрацьовують дуже сильно в Кремлі, для того наскільки це можливо. Але в цьому контексті я хочу сказати, що в Україні є один план – повернення і відновлення територіальної цілісності України в повній мірі, ніяких інших планів існувати не може", - розповіла вона.

Нагадаємо, раніше газета The New York Times повідомила, що особистий адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен брав участь у передачі екс-раднику президента США з безпеки Майклу Флінну плану врегулювання ситуації в Україні і подальшого зняття санкцій з РФ. У цьому контексті називається ім'я народного депутата Андрія Артеменка.

У свою чергу посол України у США Валерій Чалий заявив, що останнім часом все активніше "російські агенти", в тому числі й їх "колаборанти з України" намагаються "просунути" у Вашингтоні "плани здачі Криму".

Як повідомляв УНН, 20 лютого фракція радикальної партії Олега Ляшка вирішила виключити зі свого складу народного депутата Андрія Артеменка.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    І.Геращенко: "план щодо Криму" ніхто ніколи не бачив

     • 9923 переглядiв

    СБУ викрила механізм фінансування т.зв. “ЛНР” урядом РФ

     • 12034 переглядiв