kabmin-zvilnyv-zastupnyka-holovy-mininfrastruktury-mensh-nizh-cherez-dva-misiatsi-pislia-pryznachennia

Уряд звільнив заступника голови Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури

 • 23770 переглядiв

Кабінет Міністрів звільнив заступника голови Державного агентства з питань відновлення та розвитку інфраструктури, який обіймав цю посаду з січня.

Кабінет Міністрів звільнив Євгена Кузькіна з посади заступника голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України. Про це передає УНН із посиланням на представника Кабміну у Верховній Раді Тараса Мельничука.

Деталі

Євген Кузькін обіймав посаду заступника Голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури з 27 січня 2023 р. У середині січня 2023 року Кабінет міністрів створив Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України. До цього Євген Кузькін займав посаду голови Державного агентства автомобільних доріг України.

Нагадаємо

1 березня, Кабінет Міністрів під час засідання підтримав звільнення Інни Солодки з посади держсекретаря міністерства охорони здоров'я, повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

Колишнього головного редактора санкціонованого проросійського телеканалу призначили керівником відділу комунікацій Міністерства охорони здоров'я України, що спричинило відставку співробітників, які виступали проти цього.

Ігор Тележніков

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    TikTok, YouTube та WhatsApp: у низці популярних сервісів теж стався збій

     • 24415 переглядiв

    Угорщина завершила ратифікацію вступу Швеції до НАТО

     • 22881 переглядiв

    У Meta стався масштабний збій: що відомо

     • 23514 переглядiв

    ВАКС призначив на 14 березня розгляд справи щодо Князєва

     • 23385 переглядiв