kemeron-vyslovyv-sumnivy-shchodo-mozhlyvosti-rozmishchennia-sukhoputnykh-viisk-zakhodu-v-ukraini

Кемерон висловив сумніви щодо можливості розміщення сухопутних військ Заходу в Україні

 • 30299 переглядiв

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон виключив розгортання західних військ безпосередньо в Україні, назвавши це небажаною ситуацією, яка може стати мішенню для путіна, і натомість виступив за надання військової допомоги та зброї, щоб допомогти Україні захистити себе.

Міністр закордонних справ Великої Британії, Девід Кемерон, виключив можливість розміщення західних військ безпосередньо в Україні, охарактеризувавши цей варіант як небажаний, що може послужити мішенню для путіна. Про це пише УНН з посиланням на ВВС.

В інтерв'ю Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон виключив можливість розміщення західних військ безпосередньо в Україні, описавши це як небажану ситуацію, яка може стати мішенню для путіна. Він зазначив, що Велика Британія буде використовувати "архітектуру НАТО" для надання підтримки Україні, вирізняючи між місією НАТО "для України" та "в Україні".

Я вважаю, що говорити про те, що ми збираємося допомагати цій незалежній суверенній країні відбиватися від агресора, ми збираємося надавати їй для цього всю допомогу, яку можемо, — це не ескалація

- сказав він у інтерв’ю. 

Також він закликав інші країни, які підтримують Україну, також активізуватись, можливо, передаючи зброю.

Деяка зброя має термін придатності. Набагато краще передати їх Україні, і вони зможуть ними скористатися, ніж виводити їх з експлуатації вдома, що насправді коштує вам грошей

- додав він. 

Нагадаємо

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон виступає проти відправки західних військ в Україну, навіть для тренувальних місій, щоб уникнути створення мішеней для росії. 

Популярні

Новини по темі

Кулеба: допомога від США надійде до листопада

 • 30853 переглядiв