kharkivshchyna-prykordonnyky-pidnialy-ukrainskyi-prapor-nad-troma-selamy-u-sirii-zoni

Харківщина: прикордонники підняли український прапор над трьома селами у "сірій зоні"

 • 32682 переглядiв

Прикордонники підняли український прапор над населеними пунктами Шабельне, Піщане та Дегтярне в Харківській області поблизу російського кордону в "сірій зоні", незважаючи на те, що територія густо замінована і непридатна для життя через постійні ворожі обстріли.

Прикордонники  підняли синьо-жовтий стяг над населеними пунктами Шабельне, Піщане та Дегтярне на Харківщині, які знаходяться поблизу державного кордону з рф у "сірій зоні". Про це УНН повідомляє з посиланням на Держприкордонслужбу.

"Прикордонники "Сталевого кордону" підняли над населеними пунктами Шабельне, Піщане та Дегтярне синьо-жовтий стяг. Ці населені пункти на Харківщині знаходяться поблизу державного кордону з рф у так званій "сірій зоні"", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що територія зруйнованих сіл щільно замінована, а через постійні ворожі обстріли не придатна для проживання.

"Проте прикордонники бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон" контролюють місцевість та нагадують ворогу, що це наша земля і йому тут не місце!", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

В Харківській ОВА розглядають населені пункти півночі - у Богодухівському та Харківському районах - для імовірного оголошення там обов'язкової евакуації, можливо, примусової - саме дітей з тих населених пунктів, які постійно під ворожими обстрілами.

Популярні

Новини по темі