kompaniia-zi-ssha-liscr-prypynyla-perevozyty-rosiisku-naftu

Компанія зі США LISCR припинила перевозити російську нафту

 • 33184 переглядiв

Американська компанія Liberian International Ship & Corporate Registry припинила транспортування російської нафти і вилучила всі російські судна зі свого реєстру, що дозволило Україні виключити Росію зі списку країн-спонсорів війни.

Американська компанія Liberian International Ship & Corporate Registry припинила перевозити російську нафту, після чого в Україні її вилучити зі списку спонсорів війни. Про це повідомили в НАЗК, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що компанія надіслала лист до НАЗК, де заявила про виконання умов, які дозволяють виключити її з переліку. Зокрема — LISCR повідомила, що всі судна російського Совкомфлота було вилучено з Ліберійського міжнародного суднового та корпоративного реєстру.

Відтепер здатність Росії транспортувати свою нафту стала ще більш обмеженою, ізоляція від цивілізованого світу глибшою, а можливості отримувати "нафтодолари" - меншими

пише НАЗК.

Там також зазначили, що відкриті до співпраці з міжнародним бізнесом та готові провести консультації щодо кроків, необхідних для виключення з переліку кожної окремої компанії.

НАЗК підключило до нового Порталу повідомлень викривачів 144 організації13.02.24, 17:31

Популярні

Новини по темі

Компанія зі США LISCR припинила перевозити російську нафту

 • 33184 переглядiв

У Росії під Брянськом сили ППО збили дрон

 • 30015 переглядiв

Глава МАГАТЕ: Іран продовжує збагачувати уран

 • 29292 переглядiв

У Кременчуці чутно звуки вибухів

 • 29998 переглядiв