kuleba-u-niderlandakh-uzhe-pohovoryv-pro-patriot-ta-zabezpechennia-spravedlyvosti-za-rosiiski-zvirstva-pered-konferentsiieiu-v-haazi

Кулеба у Нідерландах: уже поговорив про Patriot та забезпечення справедливості за російські звірства перед конференцією в Гаазі

 • 24476 переглядiв

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відвідав Нідерланди, де вже обговорив зміцнення української системи протиповітряної оборони "Патріот" проти зростаючих атак російських балістичних ракет, забезпечення правосуддя за російські злодіяння та конференцію з відновлення справедливості для України в Гаазі.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прибув до Нідерландів, де вже зустрівся зі своєю нідерландським колегою, обговоривши необхідність посилення ППО України Patriot на тлі посилення атак рф балістичними ракетами, а також конференцію в Гаазі та кроки для забезпечення справедливості за російські звірства. Про це міністр повідомив у вівторок у соцмережі X, пише УНН.

Деталі

"Я розпочав свій візит до Нідерландів із зустрічі зі своєю нідерландською колегою та другом Ганке Брюїнс Слот", - повідомив Кулеба.

З його слів, сторони "обговорили сьогоднішню конференцію "Відновлення справедливості для України" в Гаазі та конкретні кроки для забезпечення справедливості за російські звірства".

"Я поінформував свою колегу про посилення російського повітряного терору, включно з інтенсивним використанням балістичних ракет. Повітряний щит України необхідно посилити, зокрема додатковими комплексами та ракетами Patriot", - вказав голова МЗС.

Міністр висловив вдячність колезі та Нідерландам в цілому "за потужну підтримку та внесок у захист України та всієї Європи".

Відновлення справедливості для України: Кулеба завтра відвідає Гаагу01.04.24, 20:59

Популярні

Новини по темі

Естонія придбає 18 САУ Caesar

 • 22049 переглядiв

Зараз ми маємо стабільні поставки Starlink - Федоров

 • 21026 переглядiв