latviya-ne-prodovzhit-posvidku-na-postiyne-prozhivannya-dlya-rosiyan-vlasnikiv-nerukhomosti

Латвія не продовжить посвідку на постійне проживання для росіян-власників нерухомості

 • 151417 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Парламент Латвії в остаточному читанні затвердив поправки, що посилюють умови продовження посвідок на постійне проживання для громадян Росії, а також фактично запровадив заборону на видачу росіянам робочих віз. Посилено і правила продовження таких посвідок для громадян Білорусі. Про це повідомляє УНН з посиланням на Delfi.

Деталі

Громадяни Росії, згідно з новою редакцією імміграційного закону, більше не зможуть отримувати довгострокову візу для роботи в Латвії. Загалом ця поправка означає, що громадяни Росії не зможуть влаштовуватися в Латвії на роботу і не отримають візу.

Обмежено кількість підстав для отримання та продовження громадянами Росії посвідки на проживання в країні. Йдеться про родинні зв'язки з громадянами (або негромадянами — постійними жителями) Латвії, участь у наукових проектах, а також випадки, коли видача посвідки пов'язана з гуманітарними міркуваннями або відповідає інтересам Латвії. Посвідки на проживання на підставі купівлі нерухомості в Латвії чи інвестицій у регіон — раніше дуже популярні серед росіян, тепер їх не продовжуватимуть взагалі.

Деталі

Фінляндія готується запровадити повну заборону на в'їзд для росіян.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 23 вересня

     • 115099 переглядiв

    Зеленський закликав росіян протестувати проти мобілізації

     • 163136 переглядiв

    Глава МЗС Німеччини закликала Росію припинити війну в Україні

     • 129664 переглядiв

    У Чечні мобілізації не буде, — кадиров

     • 173169 переглядiв