luganschina-rosiyani-namagalisya-atakuvati-novoyegorivku-na-starobilschini-provodyat-reydi-po-budinkakh

Луганщина: росіяни намагалися атакувати Новоєгорівку. На Cтаробільщині проводять рейди по будинках

 • 25516 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Російські війська минулої доби намагались атакувати Новоєгорівку Луганської області, однак Сили оборони відбили всі спроби. На Старобільщині окупанти ходять по будинкам і перевіряють наявність російського паспорта. До прифронтових населених пунктів доставили гуманітарну допомогу. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Цитата

«Учора росіяни намагалися атакувати Новоєгорівку , однак всі їхні спроби були відбиті. Із мінометів та артилерії ворог поцілив по Білогорівці та Невському», - написав Лисогор у Telegram.

Доповнення

Також голова ОВА повідомив, що російські окупанти на Старобільщині проводять рейди по будинках, перевіряючи наявність паспорту рф. У разі його відсутності посилено агітують подати необхідні документи, мотивуючи відправити «на підвал».

А потрапити до Рубіжного, де були введені кілька місяців тому перепустки на в’їзд/виїзд, стало все складніше. 

«Місцева окупаційна влада як зазвичай, все ускладнила, фактично ізолювавши місто. Нові перепустки там не виписують, дію попередніх не подовжують», - зауважив Лисогор.

Додамо

Тим, хто ще не вирішив виїхати з прифронтових населених пунктів напередодні доставили гуманітарну допомогу. 8 листопада в Невському роздали набори із речами першої необхідності. Передали посуд, матраци, ковдри, подушки, постіль, карімати, сірники, свічки, запальнички та ліхтарі з зарядкою на сонячних батареях. Поліцейські допомогли доставити жителям сіл ще 220 буханок хліба. Також набори продуктів та гігієни одержали жителі Греківки та Макіївки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині окупанти перевіряють телефони учнів та вчителів на "заборонений" контент, ціни на товари першої необхідності формуються стихійно - ОВА

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни вночі стріляли по Сумщині з мінометів

     • 25034 переглядiв

    На Миколаївщині ворог бив по одній громаді з артилерії

     • 23963 переглядiв

    Із небезпечних громад Куп'янщини евакуювали вже 220 дітей - ОВА

     • 28783 переглядiв

    Бюджет-2024 можуть ухвалити до кінця тижня - голова комітету

     • 32511 переглядiв