lukashenko-peredav-rf-sche-24-tanki-t-72a-monitoringova-grupa

лукашенко передав рф ще 24 танки Т-72А - моніторингова група

 • 145195 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. 16 жовтня з білорусі у напрямку Донецька було відправлено ще 24 танки Т-72А, які було знято зі зберігання. Про це інформує моніторингова група Беларускі Гаюн, передає УНН.

Деталі

За інформацією каналу, танки були розконсервовані з 969-ї бази резерву танків у м.п. Уріччя (Любанський рн, Мінська обл., рб).

Ешелон вирушив із залізничної станції Уріччя на залізничну станцію Успенська (Ростовська обл, рф) і далі у напрямку Донецька. Розрахункова дата прибуття – 26.10.2022 року.

Таким чином, це вже 6-та група платформ з розконсервованою військовою технікою, яку передали рф. Всього за останні тижні режим лукашенко передав рф уже щонайменше 94 танки Т-72А та 36-44 Уралів.

Доповнення

росія має ядерну зброю не просто так, і перетин путінських "червоних ліній" в Україні був би помилкою, заявив в ексклюзивному інтерв'ю NBC News лукашенко.

"Якщо загнати людину чи країну в кут, є лише один вихід - вперед, - сказав лукашенко кореспонденту. - От чому не перетинайте "червоні лінії", ви не можете їх перетинати".

На запитання, чи готовий його російський колега застосувати ядерну зброю в Україні, лукашенко відповів апокаліптичним тоном, але також применшив можливість застосування ядерної зброї як непотрібну та самогубну.

"Якщо буде, не дай Боже, напад на територію російської федерації, росія може при необхідності застосувати всі види зброї", - сказав він.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    лукашенко передав рф ще 24 танки Т-72А - моніторингова група

     • 145195 переглядiв

    Польща орендує у США безпілотники MQ-9A Reaper

     • 182760 переглядiв