mahate-provelo-rotatsiiu-svoikh-misii-na-4-ukrainskykh-aes

МАГАТЕ провело ротацію своїх місій на 4 українських АЕС

 • 24934 переглядiв

У березні 2024 року МАГАТЕ успішно провело ротацію експертних моніторингових місій на чотирьох українських атомних електростанціях, у тому числі на Чорнобильській АЕС, щоб забезпечити їхню безпеку в умовах військової агресії росії.

МАГАТЕ у березні 2024 року успішно провело ротацію моніторингових місій на чотирьох українських атомних електростанціях, у тому числі на Чорнобильській АЕС, щоб забезпечити моніторинг їхньої безпеки в умовах військової агресії росії, повідомили у Держатомрегулювання у понеділок, пише УНН.

Деталі

"У березні 2024 року на ВП "Рівненська АЕС", ВП "Південноукраїнська АЕС", ВП "Хмельницька АЕС" було успішно проведено 21-у ротацію експертів постійних моніторингових місій Міжнародного агентства з атомної енергії, на ДСП "Чорнобильська АЕС" - 23-ю ротацію", - повідомили у регуляторі.

Постійно діючі місії МАГАТЕ на українських атомних електростанціях, як зазначили в Держатомрегулювання, було запроваджено з метою моніторингу за станом безпеки на АЕС в умовах військової агресії росії в Україні.

Відбулася 17-та ротація місії МАГАТЕ на тимчасово окупованій Запорізькій АЕС 13.03.24, 03:17

Популярні

Новини по темі

МАГАТЕ провело ротацію своїх місій на 4 українських АЕС

 • 24934 переглядiв

Кораблі рф у Чорному та Азовському морях відсутні - ВМС ЗСУ

 • 22721 переглядiв

росіяни поранили ще 2 жителів Донеччини - ОВА

 • 30603 переглядiв