mariupolskiy-sprotiv-prodemonstruvav-fiksatsiyu-sistem-rosiyskikh-ppo-poblizu-aerodromu-v-taganrozi

Маріупольський спротив продемонстрував фіксацію систем російських ППО поблизу аеродрому в Таганрозі

 • 98699 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Партизанський рух “Маріуполь. Спротив” оприлюднив матеріали фіксації ворожих систем ППО на території аеродрому в місті Таганрог. Стверджується, що це саме та система ППО, яка сьогодні не спрацювала під час потужного вибуху поряд із військовим аеродромом. Про це повідомляє УНН із посиланням на telegram-канал радника міського голови Маріуполя.

Цитата

“Маріупольский Спротив оприлюднив матеріали виявлення та фіксації ворожої техники та систем ППО на території аеродрому в м. Таганрог. Зазначається, що це саме та система ППО, яка сьогодні не спрацювала при завітанні „кари небесної“ вранішньої бавовни”, — інформує Андрющенко Time.

Нагадаємо

У російському Таганрозі, біля військового аеродрому, 7 листопада стався потужний вибух. За інформацією місцевих жителів, вони спочатку почули гучні вибухи, після чого над аеродромом здійнявся дим. Зазначається, що “затріщали будинки, вікна, земля...”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росіяни навчають у білорусі операторів БпЛА — ЦНС

Губернатор ростовської області василь голубєв, коментуючи вибухи в таганрозі біля місцевого аеропорту, заявив, що системи ППО не працювали.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вчені виявили найдавнішу чорну діру

     • 70977 переглядiв