mer-starogo-sambora-splativ-zastavu-i-viyshov-z-pid-varti

Мер Старого Самбора сплатив заставу і вийшов з-під варти

 • 11360 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 15 грудня. УНН. На Львівщині мер Старого Самбора Ігор Трухим, якого підозрюють в дачі хабаря поліцейським, сплатив 64 тис. гривень застави і вийшов з-під варти. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

"Мер Старого Самбора сплатив заставу", - повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, 14 грудня за клопотанням органу досудового розслідування Галицьким районним судом м. Львова меру одного із міст на Львівщині, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави у сумі 64 тис. грн. Крім цього, чоловіка відсторонено від займаної посади терміном на 2 місяці.

Як повідомляв УНН, що за процесуального керівництва прокуратури області, слідчими ГУ НП у Львівській області, за оперативного супроводу УЗЕ у Львівській області, цьогоріч 12 грудня, затримано міського голову одного із міст Львівської області під час надання ним 2 тис. доларів США неправомірної вигоди правоохоронцям за закриття справи щодо зловживання владою посадовцями органу місцевого самоврядування при закупівлях сміттєзбиральної техніки за бюджетні кошти.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Мер Старого Самбора сплатив заставу і вийшов з-під варти

     • 11360 переглядiв

    Названо імена переможців Книги року ВВС-2017

     • 8816 переглядiв

    Випуск новин станом на 18 годину 15 грудня

     • 5263 переглядiв