milionni-oborudky-v-ukrzaliznytsi-sud-ne-obrav-zapobizhnyi-zakhid-shylu-ta-oholosyv-perervu-do-4-kvitnia

Мільйонні оборудки в "Укрзалізниці": суд не обрав запобіжний захід Шилу та оголосив перерву до 4 квітня

 • 56199 переглядiв

Суд переніс засідання щодо обрання запобіжного заходу співробітнику СБУ Артему Шилі, підозрюваному в керівництві організованою групою, яка розтратила 94,8 млн грн під час закупівлі трансформаторів в умовах воєнного стану, на 4 квітня.

Вищий антикорупційний суд оголосив перерву в судовому засіданні з обрання запобіжного заходу посадовцю Служби безпеки України Артему Шилу. Його підозрюють в очолювані організованої групи, яка привласнила 94,8 млн грн під час закупівлі трансформаторів в умовах воєнного стану. Судове засідання призначено на 4 квітня, передає УНН.

Оголошується перерва до 4 квітня до 9 ранку.

 - заявила суддя ВАКС.

Доповнення

2 квітня НАБУ і САП затримали посадовця СБУ Артема Шила, який, за версією слідства, очолює організовану групу із заволодіння майже 95 млн грн на закупівлі трансформаторів під час воєнного стану.

Сьогодні Вищий антикорсуд розпочав слухання справи з обрання запобіжного заходу співробітнику СБУ Артему Шилу у справі махінацій на закупівлях "Укрзалізниці".

Прокурор САП стверджує, Шило після повернення до СБУ не припиняв взаємодію зі злочинною групою, а також залучив до неї свого підлеглого.

Махінації на "Укрзалізниці": НАБУ викрили діяльність бек-офісу, що завдав збитків підприємству на 117 млн грн13.03.24, 21:24

Популярні

Новини по темі